Advertisement

Fenerbahçe Ofsayt / Son Dakika Spor Haberi Kasimpasa Nin Fenerbahce Macindaki Golu Var A Takildi Fotomac : Dakikasında fernandao'nun attığı golde 'ofsayt' tartışmaları yaşandı.

Fenerbahçe Ofsayt / Son Dakika Spor Haberi Kasimpasa Nin Fenerbahce Macindaki Golu Var A Takildi Fotomac : Dakikasında fernandao'nun attığı golde 'ofsayt' tartışmaları yaşandı.. Serdar azizin limanın müdahalesiyle yerde kaldığı pozisyonun net bir. Haftasında alanyaspor ile karşı karşıya gelirken ilk yarıdaki bir pozisyonda var'da çekilen ofsayt çizgisi tartışma yarattı! Futbol a takım direktörümüz emre belözoğlu, bb erzurumspor galibiyetini değerlendirdi. Sarı lacivertliler, ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golünün. Bu kişi kim devletimiz araştırsın.

Beşiktaş ile fenerbahçe arasında oynanan 7. Haftasında oynanan, fenerbahçe galatasaray derbisinin yankıları sürüyor. Dakikada topu ağlara gönderse de, ofsayt gerekçesiyle gol geçerli sayılmadı. Fenerbahçe'nin galatasaray derbisinde ozan tufan'ın kafa vuruşuyla bulduğu gol, 'var' kontrolü göz var izan var ofsayt yok! ifadeleri kullanıldı.başkan ali koç da basın mensuplarına yaptığı. Sarı lacivertliler, ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golünün.

Fenerbahce Taraftari Cileden Cikti Bu Nasil Ofsayt Bursa Hakimiyet
Fenerbahce Taraftari Cileden Cikti Bu Nasil Ofsayt Bursa Hakimiyet from cdn.bursahakimiyet.com.tr
Dakikada ozan tufan ile bulduğu gol, ofsayt gerekçesiyle var tarafından iptal. Isla penaltıyı yapmak, quaresma ise penaltıyı almamak için çok uğraştı. Fenerbahçe, resmi twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ofsayt gerekçesiyle sayılmayan gole sert tepki gösterdi. Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole tepki gösterdi. Ancak bu gol, ofsayt tartışmalarına yol açtı ve sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Futbol a takım direktörümüz emre belözoğlu, bb erzurumspor galibiyetini değerlendirdi. Spor toto süper lig'in ilk haftasında göztepe ile karşı karşıya gelen fenerbahçe'nin attığı ilk golde ofsayt tartışmaları yaşandı. Serdar azizin limanın müdahalesiyle yerde kaldığı pozisyonun net bir.

Bu pozisyonda hakem tarafından ofsayt gerekçesiyle durduruldu ve gol geçersiz sayıldı.

Fenerbahçe'nin evinde gençlerbirliği ile oynadığı mücadelede ankara ekibinin attığı gol var'da incelendi ve ofsayt olmadığı tespit edildi. Bu pozisyonda hakem tarafından ofsayt gerekçesiyle durduruldu ve gol geçersiz sayıldı. Beşiktaş ile fenerbahçe arasında oynanan 7. Fenerbahçe, gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Dakikasında fernandao'nun attığı golde 'ofsayt' tartışmaları yaşandı. Serdar azizin limanın müdahalesiyle yerde kaldığı pozisyonun net bir. Bu pozisyonda hakem tarafından ofsayt gerekçesiyle durduruldu ve gol geçersiz sayıldı. 07.02.2021 10:16 | son güncelleme: Dakikada ozan tufan ile bulduğu gol, ofsayt gerekçesiyle var tarafından iptal. Fenerbahçe'nin galatasaray derbisinde ozan tufan'ın kafa vuruşuyla bulduğu gol, 'var' kontrolü göz var izan var ofsayt yok! ifadeleri kullanıldı.başkan ali koç da basın mensuplarına yaptığı. Mücadelede alper potuk'un attığı gol öncesinde ofsayt tartışmaları yaşandı. Bu kişi kim devletimiz araştırsın. Futbol a takım direktörümüz emre belözoğlu, bb erzurumspor galibiyetini değerlendirdi.

Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole tepki gösterdi. Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole tepki. Spor toto süper lig'in ilk haftasında göztepe ile karşı karşıya gelen fenerbahçe'nin attığı ilk golde ofsayt tartışmaları yaşandı. Quaresma'nın pozisyonu da penaltı gibi gözüküyor. Fenerbahçe, gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi.

Babel In Fenerbahce Ye Attigi Gol Ofsayt Mi
Babel In Fenerbahce Ye Attigi Gol Ofsayt Mi from www.futbolarena.com
Dakikasında fernandao'nun attığı golde 'ofsayt' tartışmaları yaşandı. Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole tepki. Beşiktaş ile fenerbahçe arasında oynanan 7. Isla penaltıyı yapmak, quaresma ise penaltıyı almamak için çok uğraştı. Serdar azizin limanın müdahalesiyle yerde kaldığı pozisyonun net bir. Haftasında alanyaspor ile karşı karşıya gelirken ilk yarıdaki bir pozisyonda var'da çekilen ofsayt çizgisi tartışma yarattı! Bu pozisyonda hakem tarafından ofsayt gerekçesiyle durduruldu ve gol geçersiz sayıldı. 07.02.2021 10:16 | son güncelleme:

Ancak bu gol, ofsayt tartışmalarına yol açtı ve sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Haftasında alanyaspor ile karşı karşıya gelirken ilk yarıdaki bir pozisyonda var'da çekilen ofsayt çizgisi tartışma yarattı! Haftasında oynanan, fenerbahçe galatasaray derbisinin yankıları sürüyor. Golün ofsayt olduğu yönünde tartışmalar yaşandı. Dakikada topu ağlara gönderse de, ofsayt gerekçesiyle gol geçerli sayılmadı. Serdar azizin limanın müdahalesiyle yerde kaldığı pozisyonun net bir. Fenerbahçe, resmi twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ofsayt gerekçesiyle sayılmayan gole sert tepki gösterdi. Fenerbahçe, gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole tepki gösterdi. 'net ofsayt' beşiktaşlı futbolcular, herhangi bir ofsayt itirazında. Bu pozisyonda hakem tarafından ofsayt gerekçesiyle durduruldu ve gol geçersiz sayıldı. Fenerbahçe'nin bu maçta bir penaltı bir de gol isyanı oldu. Bu kişi kim devletimiz araştırsın. Quaresma'nın pozisyonu da penaltı gibi gözüküyor.

07.02.2021 10:16 | son güncelleme: Beşiktaş ile fenerbahçe arasında oynanan 7. Mücadelede alper potuk'un attığı gol öncesinde ofsayt tartışmaları yaşandı. Quaresma'nın pozisyonu da penaltı gibi gözüküyor. Bu pozisyonda hakem tarafından ofsayt gerekçesiyle durduruldu ve gol geçersiz sayıldı.

Fenerbahce Nin Golu Ofsayt Karadeniz Gazetesi
Fenerbahce Nin Golu Ofsayt Karadeniz Gazetesi from karadenizgazete.com.tr
Quaresma'nın pozisyonu da penaltı gibi gözüküyor. Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole tepki. Dakikada topu ağlara gönderse de, ofsayt gerekçesiyle gol geçerli sayılmadı. Haftasındaki dev derbide fenerbahçe'nin, galatasaray karşısında attığı gol var incelemesi. Bu pozisyonda hakem tarafından ofsayt gerekçesiyle durduruldu ve gol geçersiz sayıldı. Haftasında oynanan, fenerbahçe galatasaray derbisinin yankıları sürüyor. Haftasında alanyaspor ile karşı karşıya gelirken ilk yarıdaki bir pozisyonda var'da çekilen ofsayt çizgisi tartışma yarattı! Fenerbahçe'nin evinde gençlerbirliği ile oynadığı mücadelede ankara ekibinin attığı gol var'da incelendi ve ofsayt olmadığı tespit edildi.

Quaresma'nın pozisyonu da penaltı gibi gözüküyor.

Sarı lacivertliler, ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golünün. 07.02.2021 10:16 | son güncelleme: Dakikada ozan tufan ile bulduğu gol, ofsayt gerekçesiyle var tarafından iptal. Fenerbahçe'nin evinde gençlerbirliği ile oynadığı mücadelede ankara ekibinin attığı gol var'da incelendi ve ofsayt olmadığı tespit edildi. Quaresma'nın pozisyonu da penaltı gibi gözüküyor. Haftasında alanyaspor ile karşı karşıya gelirken ilk yarıdaki bir pozisyonda var'da çekilen ofsayt çizgisi tartışma yarattı! Fenerbahçe, resmi twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ofsayt gerekçesiyle sayılmayan gole sert tepki gösterdi. Bu pozisyonda hakem tarafından ofsayt gerekçesiyle durduruldu ve gol geçersiz sayıldı. Beşiktaş ile fenerbahçe arasında oynanan 7. Fenerbahçe kulübü, galatasaray maçında var incelemesinin ardından iptal edilen gole tepki. Isla penaltıyı yapmak, quaresma ise penaltıyı almamak için çok uğraştı. Bu pozisyonda hakem tarafından ofsayt gerekçesiyle durduruldu ve gol geçersiz sayıldı. Bu pozisyonda hakem tarafından ofsayt gerekçesiyle durduruldu ve gol geçersiz sayıldı.

Fenerbahçe'nin evinde gençlerbirliği ile oynadığı mücadelede ankara ekibinin attığı gol var'da incelendi ve ofsayt olmadığı tespit edildi fenerbahçe. Haftasındaki dev derbide fenerbahçe'nin, galatasaray karşısında attığı gol var incelemesi.

Posting Komentar

0 Komentar