Advertisement

Yfsf Νικητησ - Efes - Δευτέρα, 1 μαΐου 2017, 09:40.

Yfsf Νικητησ - Efes - Δευτέρα, 1 μαΐου 2017, 09:40.. Το βράδυ της κυριακής, απολαύσαμε άλλο ένα συναρπαστικό επεισόδιο yfsf. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη your face sounds familiar (@yfsf_ant1). Το yfsf all star έριξε αυλαίο με τον μεγαλό τελικό που παρακολουθήσαμε το βράδυ της κυριακής. Your browser does not support the audio element. Ο ίαν στρατής επέλεξε να ενσαρκώσει τον michael jackson με το smooth criminal και.

Ο νικητής της βραδιάς και οι εντυπωσιακές μεταμφιέσεις (βίντεο). Τη νίκη στον μεγάλο τελικό του yfsf κατέκτησε ο ίαν στρατής. Η κατερίνα στικούδη βρέθηκε στην δεύτερη ένας από τους δύο θα κατακτούσε τη μεγάλη τελική νίκη στο your face sounds familiar. Δείτε ποιος ήταν ο νικητής του 2ου live! Το yfsf επέστρεψε στις οθόνες μας το βράδυ της κυριακής.

YFSF 3: Live 6ο - Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ
YFSF 3: Live 6ο - Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ from 1.bp.blogspot.com
Δείτε ποιος ήταν ο νικητής του 2ου live! Tο yfsf επέστρεψε για ένα ακόμα βράδυ κυριακής στην all star έκδοσή του. Ο κώστας δόξας αποχωρεί από το yfsf, το ριάλιτι του ant1, ύστερα από τους ισχυρισμούς της. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για yfsf νικητησ από το pagenews.gr. Το κλίμα ήταν συγκινητικό αλλά και πανηγυρικό και όλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους. Όνομα έκπληξη στην κριτική επιτροπή του παιχνιδιού! Το βράδυ της κυριακής, απολαύσαμε άλλο ένα συναρπαστικό επεισόδιο yfsf. Για ακόμα μια φορά η εκρηκτική περφόρμερ ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη.

Χαμός έγινε στην σκηνή του yfsf στο επεισόδιο της προηγούμενης κυριακής.

Ο νικητής της βραδιάς και οι εντυπωσιακές μεταμφιέσεις (βίντεο). Αυλαία για το σόου του ant1. Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής. Ο νικητής της βραδιάς και οι μεταμορφώσεις της επόμενης εβδομάδας! Ο νικητής ζησάκης, η εξαιρετική στικούδη και ο νοσταλγικός τέρης χρυσός. Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής της βραδιάς. Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής. Αυτος ειναι ο μεγαλος νικητης της βραδιας! Επίσης, στην επιλογή του buzzer προστέθηκαν οι δοκιμασίες battle of the stars, που είναι αναμέτρηση δύο διαγωνιζόμενων μεταμφιεσμένων στην ίδια διασημότητα, και το yfsf duet. Η κατερίνα στικούδη βρέθηκε στην δεύτερη ένας από τους δύο θα κατακτούσε τη μεγάλη τελική νίκη στο your face sounds familiar. O μεγαλος νικητης, τα δακρυα και οι εκπληξεις. Το κλίμα ήταν συγκινητικό αλλά και πανηγυρικό και όλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους. Δευτέρα, 1 μαΐου 2017, 09:40.

Τη νίκη στον μεγάλο τελικό του yfsf κατέκτησε ο ίαν στρατής. Αυλαία για το σόου του ant1. Ο ίαν στρατής επέλεξε να ενσαρκώσει τον michael jackson με το smooth criminal και. Δείτε ποιος ήταν ο νικητής του 2ου live! Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη your face sounds familiar (@yfsf_ant1).

Your Face Sounds Familiar: Νικητής ο Αντώνης Δόμινος στον ...
Your Face Sounds Familiar: Νικητής ο Αντώνης Δόμινος στον ... from www.zappit.gr
Αυτος ειναι ο μεγαλος νικητης της βραδιας! 8:17 πμ, δευτέρα 15 απρ 2019 8:17 πμ, δευτέρα 15 απρ 2019. Tο yfsf επέστρεψε για ένα ακόμα βράδυ κυριακής στην all star έκδοσή του. Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί απόψε 30/5 οι θανάσης αλευράς, κρατερός κατσούλης. Ο νικητής της βραδιάς και οι εντυπωσιακές μεταμφιέσεις (βίντεο). Ο ίαν στρατής επέλεξε να ενσαρκώσει τον michael jackson με το smooth criminal και. Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής της βραδιάς. Το κλίμα ήταν συγκινητικό αλλά και πανηγυρικό και όλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Χαμός έγινε στην σκηνή του yfsf στο επεισόδιο της προηγούμενης κυριακής.

Η κατερίνα στικούδη βρέθηκε στην δεύτερη ένας από τους δύο θα κατακτούσε τη μεγάλη τελική νίκη στο your face sounds familiar. Το κλίμα ήταν συγκινητικό αλλά και πανηγυρικό και όλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους. 8:17 πμ, δευτέρα 15 απρ 2019 8:17 πμ, δευτέρα 15 απρ 2019. Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής. Ο κώστας δόξας αποχωρεί από το yfsf, το ριάλιτι του ant1, ύστερα από τους ισχυρισμούς της. Αυλαία για το σόου του ant1. Αυτος ειναι ο μεγαλος νικητης της βραδιας! Για ακόμα μια φορά η εκρηκτική περφόρμερ ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη your face sounds familiar (@yfsf_ant1). Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής της βραδιάς! Ένας ακόμα από τους φιναλίστ ανέβηκε στην σκηνή του yfsf και το αποτέλεσμα ήταν σίγουρα εκρηκτικό. Δευτέρα, 1 μαΐου 2017, 09:40. Ο νικητής της βραδιάς και οι μεταμορφώσεις της επόμενης εβδομάδας!

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί απόψε 30/5 οι θανάσης αλευράς, κρατερός κατσούλης. Η κατερίνα στικούδη βρέθηκε στην δεύτερη ένας από τους δύο θα κατακτούσε τη μεγάλη τελική νίκη στο your face sounds familiar. Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη your face sounds familiar (@yfsf_ant1). Τη νίκη στον μεγάλο τελικό του yfsf κατέκτησε ο ίαν στρατής. Ο νικητής ζησάκης, η εξαιρετική στικούδη και ο νοσταλγικός τέρης χρυσός.

Η επίσημη ανακοίνωση του OPEN για το Κεντρικό Δελτίο ...
Η επίσημη ανακοίνωση του OPEN για το Κεντρικό Δελτίο ... from www.pasmina.gr
Αυλαία για το σόου του ant1. 8:17 πμ, δευτέρα 15 απρ 2019 8:17 πμ, δευτέρα 15 απρ 2019. Ο νικητής της βραδιάς και οι εντυπωσιακές μεταμφιέσεις (βίντεο). Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη your face sounds familiar (@yfsf_ant1). Ο κώστας δόξας αποχωρεί από το yfsf, το ριάλιτι του ant1, ύστερα από τους ισχυρισμούς της. Τη νίκη στον μεγάλο τελικό του yfsf κατέκτησε ο ίαν στρατής. Επίσης, στην επιλογή του buzzer προστέθηκαν οι δοκιμασίες battle of the stars, που είναι αναμέτρηση δύο διαγωνιζόμενων μεταμφιεσμένων στην ίδια διασημότητα, και το yfsf duet. Your browser does not support the audio element.

Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη your face sounds familiar (@yfsf_ant1). Ο νικητής ζησάκης, η εξαιρετική στικούδη και ο νοσταλγικός τέρης χρυσός. Επίσης, στην επιλογή του buzzer προστέθηκαν οι δοκιμασίες battle of the stars, που είναι αναμέτρηση δύο διαγωνιζόμενων μεταμφιεσμένων στην ίδια διασημότητα, και το yfsf duet. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για yfsf νικητησ από το pagenews.gr. Tο yfsf επέστρεψε για ένα ακόμα βράδυ κυριακής στην all star έκδοσή του. Tο βράδυ της πέμπτης 22 ιουνίου είδαμε στον αντ1 το 9ο live του your face sounds familiar, στο οποίο νικητής αναδείχθηκε ο αντώνης δόμινος. 8:17 πμ, δευτέρα 15 απρ 2019 8:17 πμ, δευτέρα 15 απρ 2019. Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής. Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής. Αυλαία για το σόου του ant1. Ένας ακόμα από τους φιναλίστ ανέβηκε στην σκηνή του yfsf και το αποτέλεσμα ήταν σίγουρα εκρηκτικό. Το κυριακάτικο show «your face sounds familiar» ήταν απολαυστικό και γεμάτο. Το yfsf all star έριξε αυλαίο με τον μεγαλό τελικό που παρακολουθήσαμε το βράδυ της κυριακής.

Posting Komentar

0 Komentar