Advertisement

Irmak Arıcı Gece Gibi Gönlün Şarkı Sözleri - Irmak Arıcı Gece Gibi Gönlün indir, Gece Gibi Gönlün mp3 indir : Onu bunu gönlüne, ömürlük diye koyma be adam.

Irmak Arıcı Gece Gibi Gönlün Şarkı Sözleri - Irmak Arıcı Gece Gibi Gönlün indir, Gece Gibi Gönlün mp3 indir : Onu bunu gönlüne, ömürlük diye koyma be adam.. Elimde olsa sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır. Sebebi sensin, duygusuzluğumun yorulmuşluğumun… gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam! Onu bunu gönlüne, ömürlük diye, koyma be adam. Elimde olsa sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye koyma be adam!

Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Gece gibi gönlün şarkı sözleri ile. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye koyma be adam. Elimde olsa sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün.

Irmak Arıcı - Gece Gibi Gönlün
Irmak Arıcı - Gece Gibi Gönlün from meoedebiyat.com
Elimde olsa sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Bedenim olmuş ayaz, ruhum yerinde mi sor bir bana sebebi sensin, duygusuzluğumun. Bu yazı 23 mayıs 2019 tarihinde sarki sozleri tarafından yazılmıştır. Arkadaşlar bu şarkıyı hep dinliyorum vede en çok sevdim şarkı öpücükler gönderiyorum r irmak arıcı. Irmak arıcı'nın, zula müzik etiketiyle yayınlanan gece gibi gönlün isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Gece gibi gönlün şarkı sözleri ile.

Onu bunu gönlüne, ömürlük diye, koyma be adam.

Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye koyma be adam! Reklamlar irmak arıcı gece gibi gönlün şarkı sözleri elimde olsa sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır. Bedenim olmuş ayaz, ruhum yerinde mi sor bir bana sebebi sensin, duygusuzluğumun. Bu yazı 23 mayıs 2019 tarihinde sarki sozleri tarafından yazılmıştır. Elimde olsa, sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır nefesimdin, bana el oldun ellerin oldun, ellerin oldun. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye, koyma be adam. Leman mahmudova hace 2 meses. Gece gibi gönlün şarkı sözleri ile. Bu sayfada irmak arıcı adlı şarkıcıya/gruba ait gece gibi gönlün şarkısının sözleri bulunmaktadır. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye koyma be adam. Irmak arıcı gece gibi gönlün sözleri.

Gün doğmuş çiçek açmış banane? Onu bunu gönlüne, ömürlük diye, koyma be adam. Arkadaşlar bu şarkıyı hep dinliyorum vede en çok sevdim şarkı öpücükler gönderiyorum r irmak arıcı. Bu sayfada irmak arıcı adlı şarkıcıya/gruba ait gece gibi gönlün şarkısının sözleri bulunmaktadır. Leman mahmudova hace 2 meses.

ırmak Arıcı Gece Gibi Gönlün Indir - Pikcek Şekiller
ırmak Arıcı Gece Gibi Gönlün Indir - Pikcek Şekiller from youtubeizleindir.org
Arkadaşlar bu şarkıyı hep dinliyorum vede en çok sevdim şarkı öpücükler gönderiyorum r irmak arıcı. Gece gibi gönlün şarkı sözleri ile. Bedenim olmuş ayaz, ruhum yerinde mi sor bir bana sebebi sensin, duygusuzluğumun. Elimde olsa sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır. Irmak arıcı şarkı sözleri,irmak arıcı. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye. Gün doğmuş çiçek açmış banane? Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam.

Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam.

Onu bunu gönlüne, ömürlük diye koyma be adam! Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye koyma be adam. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Elimde olsa, sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır nefesimdin, bana el oldun ellerin oldun, ellerin oldun. Sebebi sensin, duygusuzluğumun yorulmuşluğumun… gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam! Irmakarc?hl=tr en sevdim şarkı irmak arıcı gece gönlüm. Arkadaşlar bu şarkıyı hep dinliyorum vede en çok sevdim şarkı öpücükler gönderiyorum r irmak arıcı. Arkadaşlar bu şarkıyı hep dinliyorum vede en çok sevdim şarkı öpücükler gönderiyorum r irmak arıcı. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Reklamlar irmak arıcı gece gibi gönlün şarkı sözleri elimde olsa sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam.

Arkadaşlar bu şarkıyı hep dinliyorum vede en çok sevdim şarkı öpücükler gönderiyorum r irmak arıcı. Bu yazı 23 mayıs 2019 tarihinde sarki sozleri tarafından yazılmıştır. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye koyma be adam. Elimde olsa sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam.

Irmak Arıcı Gece Gibi Gönlün şarkısı sözleri(lyrics) - YouTube
Irmak Arıcı Gece Gibi Gönlün şarkısı sözleri(lyrics) - YouTube from i.ytimg.com
Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Elimde olsa sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye, koyma be adam. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye koyma be adam. En sevdim şarkı irmak arıcı gece gönlüm. Arkadaşlar bu şarkıyı hep dinliyorum vede en çok sevdim şarkı öpücükler gönderiyorum r irmak arıcı. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye.

Irmak arıcı gece gibi gönlün sözleri.

Reklamlar irmak arıcı gece gibi gönlün şarkı sözleri elimde olsa sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır. Onu bunu gönlüne, ömürlük diye. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Irmak arıcı şarkı sözleri,irmak arıcı. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Arkadaşlar bu şarkıyı hep dinliyorum vede en çok sevdim şarkı öpücükler gönderiyorum r irmak arıcı. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Irmak arıcı'nın, zula müzik etiketiyle yayınlanan gece gibi gönlün isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam. Irmak arıcı gece gibi gönlün şarkı sözü, elimde olsа sesine sаrılırdım en gizli şаhidim, senin vicdаnındır. Elimde olsa, sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır nefesimdin, bana el oldun ellerin oldun, ellerin oldun. Bu sayfada irmak arıcı adlı şarkıcıya/gruba ait gece gibi gönlün şarkısının sözleri bulunmaktadır.

Gece gibi gönlün, aydınlanır bir gün vicdan be adam irmak arıcı. Elimde olsa sesine sarılırdım en gizli şahidim, senin vicdanındır.

Posting Komentar

0 Komentar